Tanfolyami felhívás - ÉLETVEZETŐI AKADÉMIA

2013.06.10 10:44

Az Érthetően az Egészségért Alapítvány legújabb képzésén három szakember, illetve vendégelőadóik segítenek, hogy felismerd a benned rejlő korlátlan képességeket.

”Senki nem tehet érted többet, minthogy segít neked, segíteni önmagadon.” /SAMUEL SMILES/

Az Érthetően az Egészségért Alapítvány legújabb képzésén három szakember, illetve vendégelőadóik segítenek, hogy felismerd a benned rejlő korlátlan képességeket, és így:

  • valóra válthasd életed álmát; 
  • a félelmet szerencsévé változtathasd;
  • felismerhesd igazi hivatásod;
  • javadra fordíthasd a megpróbáltatásokat;
  • rátalálhass a szeretetre.

Az önismerettel és a belső harmóniával kapcsolatos ismereteket szinte a végtelenségig lehet fokozni. Viszont, hogy ez megtörténjen feltétlenül szükséges, hogy a résztvevők stabil alapokat szerezzenek. Képzésünk határozott célja, hogy az egyén jobban megismerje magát, reakcióit, szokásait és ezek ismeretében dönthessen a változások mellett.
Az életvezetés két domináns összetevője a figyelem és az önismeret. Képesnek kell lennünk érzelmeink működésének természetét megérteni, megfigyelni. A valódi figyelem elsajátításának technikáját Magyarországon ebben a formában még nem tanították, a mi tanítóink viszont csak ezt tanítják. Szakembereink elkötelezettek abban, hogy a résztvevőket hatékonyabb életvezetéshez segítsék hozzá, mely kihat a magánéletre, a munkahelyre, és a 
A képzés során figyelünk a személyes és gyakorlati folyamatokra, motivációs, kommunikációs technikákra, amelyek elősegítik a résztvevők egyéni hatékonyságának fejlődését – ezen keresztül pedig önmaguk elfogadását, családi, munkahelyi és a társas kapcsolataikban bekövetkező minőségi változásokat. 
Amit ma megteszel, az egész jövődre kihat – a legapróbb választások is gigantikus következményekkel járnak. Nincs jelentéktelen nap, hiszen ahogy a napjaidat éled, úgy éled  az életedet is. Ne fecsérelj el egyet sem közülük! A múlt és a jövő egyaránt messze van, egyedül a jelen az, ami felett rendelkezel.

Képzési tematika:

  • Közös célok meghatározása és annak elfogadása, hogy azt milyen értékrend mentén érjük el.
  • Figyelemtréning – a jelenlét jelentőségének megtapasztalása, ügyes módszerek megismerése, gyakorlati alkalmazása. A cél, hogy megakadályozzuk a figyelem elterelődését.
  • Önismeret - emberi érzelmek valós tartalmának megismerése. Cél, hogy a mélyebb önismerettel már ne befolyásoljon más külső körülmény és jelenség, így te magad irányítsd életed.
  • Hiedelmek, szokásrendszerek felismerése. Szituációs gyakorlatok, kérdőívek, csoportos feladatok segítik a felismeréseket. Konfliktuskezelés.
  • A képzéssel párhuzamosan a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy bizalmi légkörben, akár négyszemközt, konkrét helyzeteket beszéljenek át, keressenek megoldásokat kihívásaikra, és további segítséget kapjanak a tanultak gyakorlati alkalmazására.

 

Várható eredmények a képzést követően:

A résztvevők a képzést követően tudatosabban kezelik a rájuk ható külső körülmények és belső érzelmeik befolyásoló hatását. Hatékonyabban vezetik magukat. Figyelemre méltók lesznek. A belsőkben bekövetkező változások, béke, harmónia és szeretet megjelenik a környezetünkben is. Jobban megértik, és tudatosan befolyásolják eredményeiket.

A képzés részletei:

  • A képzés tervezett helyszíne: Budapest
  • Tájékoztató, bemutató előadás időpontja: 2013. október 3. 18 óra, Rubin Hotel (1118, Bp. Dayka Gábor utca 3.) Ezután eldöntheted, hogy részt szeretnél-e venni a teljes képzéssorozaton.
  • A képzést összesen 9 alkalommal, minden hónap második hétvégéjén (szombat és vasárnap) tartjuk meg.
  • Az első alkalom időpontja: 2013. október 12. 9 óra.
  • A tanfolyam ideiglenes hozzájárulása: 36 000 Ft az első, és 36 000 Ft a második félévben, de mind a kilenc alkalommal, amikor megjelensz, 8 000 forintot visszakapsz tőlünk, így a tanfolyam akár TELJESEN INGYENES is lehet számodra. Hogy miért van ez így? Mert igazi eredményt és fejlődést csak akkor fogsz tudni elérni, ha mind a 126 órányi előadáson jelen vagy, és a többiekkel együtt végzed el a gyakorlatokat.

Érdeklődni és a bemutató előadásra jelentkezni az alábbi e-mail címen és telefonszámon tudsz! A jelentkezés határideje: 2013. szeptember 30.

E-mail: kepzes@erthetoen.hu

Telefon: +36-20 272 39 88